úterý 1. září 2015

POTŘEBUJETE ZÍSKAT PARŤÁKA NA CVIČENÍ? ZKUSTE TĚCHTO 6 OSVĚDČENÝCH TIPŮ

Fitness je zábava když je jeho součástí i váš partner. Když potřebujte nějaké zábavné způsoby jak přesvědčit kamaráda, aby se stal vaším workout parťákem, tak těchto 6 tipů vám pomůže dostat vaše kontakty z gauče přímo na cvičení s vámi!

Vy sami určitě víte, proč byste měli být aktivní, ale teď je čas rozšířit znalosti a pomoci i vaši rodině a přátelům do akce! Když začnete investovat energii a čas do cvičení a zlepšování vašeho zdraví, tak na vás vaše okolí výsledky uvidí velmi brzy...
Vaše vyšší sebevědomí, tvar těla a zářivá pleť  mohou být všechno faktory, které přesvědčí lidi kolem vás, ale pro vaše přátelé a rodiny, kteří se zdráhají být aktivní možná budete potřebovat nějaké další přesvědčovací techniky, aby jste jim pomohli se do toho dostat.

6 MOŽNOSTÍ JAK PŘESVĚDČIT PŘÁTELÉ, ABY ZAČALI CVIČIT


1. ROZHODUJÍCÍ JE NAČASOVÁNÍ ►►►
Hned po cvičení je ten nejlepší čas mluvit s přáteli jak výborně se cítíte. Je to čas kdy jste nejvíce nadšení a zenergizovaní aktivitou, kterou jste právě dokončili. Zkuste se s nimi setkat, nebo jim zavolat hned po vašem tréningu. Nášup energie, kterou získáte hned po tréningu je velmi přirozený, takže oni z vás ucítí vyzařovat pozitivní energii a budou se cítit nadšení z vašeho nadšení. Pokud budete čekat na později, vaše nadšení z vás už může ustoupit. Hned po cvičení je nejlepší čas na pozvání pro váš další už společný tréning.


2. CVIČENÍ MŮŽE BÝT TERAPEUTICKÉ ►►►
Všichni někdy máme špatné dny a být přítelem, který se snaží někomu pomoc, aby se cítil lépe je obohacující. Buďte skvělý přítel pro ty, kteří se cítí vystresování, nebo jsou tento týden "na dně". Vemte je na procházku, nebo na výlet na čerstvý vzduch a slibte jim, že budete jejich oddaný posluchač. Mít partnera na cvičení nemusí nutně znamenat, že budete omezení pouze na vnitřní prostory. Ukažte jim, že cesta k lepší náladě může být tak jednoduchá, jako jít ven a být aktivní.


3. SPOLEČNÝ NÁVART ZPĚT ►►►
Když jdete s přáteli na party a trošku to přeženete, zkuste navrhnout pokračovat v párty další ráno, tak že je pozvete na ranní cvičení, nebo zravou snídani, aby jste se společně vrátili na tu správnou cestu. Je velmi jednoduché mít lenivý den po propařené noci, ale pak se můžete cítit provinile, protože jste celý druhý den promrhali. Vašim přátelům se nemusí líbit nápad brzkého vstávání po propařené noci, ale jakmile jsou probuzení a připravení jít, tak vám poděkují. Můžete také najít pravidelného fit partnera na víkendy jenom kvůli těmto situacím.


4. DEJTE JIM MOTIVACI ►►►
Často se stává, že nadšeně motivujeme kamaráda k tomu, aby si s vámi zacvičil, ale neudržíme to momentum v chodu sami pro sebe. Když se cítíte, že právě potřebujete partnera na cvičení, aby vás udržel v pohybu. Je to perfektní kombinace. Já vím, že mnoho lidí, když potřebují motivaci, tak mají tendenci tíhnout k jejich zdatnějším fitness přátelům , ale neaktivní kamarád vám může dát stejně hodně motivace a zlepšit si tak taky svoje návyky.


5. SDÍLEJTE SVOJE ZMĚNY ŽIVOTNÍHO STYLU ►►►
Když poprvé začnete žít zdravý aktivní životní styl, vaši přátelé se mohou strachovat ze změn, které právě děláte. Speciálně pokud jim dáte vědět proč děláte nové věci. Pokud víte, že váš nový zdravý aktivní životní styl vás může odvést od běžných aktivit, které děláte s přáteli a rodinou, tak jim zkuste prvně představit své cíle. Snažte se své občasné cvičební partnery zvát pokaždé kdy je to možné.



6. FITNESS MÓDA ►►►
Není nic víc přitažlivějšího, než úžasné workout oblečení! Jeden z nejlepších způsobů jak inspirovat vaše přátelé k aktivitě je vzít je nakupovat nové fitness oblečení a boty. Jakmile si najdou perfektní outfit budou potřebovat dobrou výmluvu, aby je začali nosit. V tu chvíli už musíte být připraveni nabídnout pozvánku na skvělou cvičební lekci, nebo tůru, kterou s vámi mohou co nejdříve vyzkoušet!


Všichni jsme motivavní různými faktory. Jak se stanete zdravější a víc FIT, tak je normální, že to budete chtít sdílet s každým koho znáte a budete si přát, aby vaši blízcí a rodina zažívala ty stejné pozitivní pocity. Z mé zkušenosti, pokud opravdu chcete pomáhat lidem ve vašem životě získat zdravější návyky, musíte udržet své myšlenky a názory hodně pozitivní a pozvbudivé. Nikdo nemá rád když mu někdo řekne, že jeho aktuální životní styl je špatný. Je to zraňující a srážející. Může to také zruinovat i to nejlepší přátelství. Pokud jste se osobně "našli" a zamilovali do své nové cesty ke zlepšování životního stylu, tak věřte, že vaši přátelé a rodina se vás na vaše tajemství budou ptát jakmile se budou cítit připraveni, takže nezapomeňte být připraveni.


Když chcete přesvědčit kamarády, aby se stali vašimi cvičebními partnery, jdete na ně zlehka. Podporujte svou rodinu a přátelé používat poztiviní a zábavné taktiky, aby jste jim pomohli docílit dlouhodobé změny v kondici v rámci jejich vlastního tempa.

To staré pořekadlo "můžete přivést koně k vodě, ale nemůžete ho donutit se napít" je v tomto případě na místě. Má závěrečná rada je "Pokud budete vést příkladem, eventuálně vaši milovaní se k vám připojí."

Napsala Samantha Clayton. Samantha je ředitelka celosvětového vzdšlávání Fitness v Herbalife. Kdo je to Samantha Clayton si přečtěte zde a navíc si můžete zdarma stáhnout její E-BOOK ►►►

Přeložil Michal Šibrava

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

►►►
STÁHNĚTE SI ZDARMA JEJÍ E-BOOK INSPIRACE 
- novinky z oblasti produktů a výživy
- zhubněte do plavek ještě dnes
- plán pro tělo do plavek
- jsou sacharidy váš nepřítel?
- vše o břiše
STAHUTJE ZDEhttp://bit.ly/1JiR92D








►►►
Přidejte se do mojí Facebook skupiny, kde získáte další tipy, rady, inspirace a motivace pro váš zdravější a aktivnější životní styl https://www.facebook.com/groups/532947100192359/



























Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za komentář